esmaaxx Kızlar bebeğim 3 aylık oturmak istiyor , kucağımıza alıyoruz yine ortalığı yikiyor dik bir şekilde oturmak istiyor 2. Bebeğim ama ben ilk defa böyle gördüm henüz erken değil mi yahuuu 😀
Nobodyyy111 esmaaxx benim kızımda öyleydi ellerinden tutup kaldırıyodum 1-2 saniye tutup tekrar yatırıyodum bu şekilde bir kaç sefer yapıp oyun oynuyoduk ☺️ uzun süre oturtmuyodum çünkü başını ve sırtını yeterince düz tutamıyodu henüz
KuzeyinAnnesi03 esmaaxx oğlum da öyle 2 ay 15 günlük oturmaya çalışıyor atakra durmak istiyo kafayi yediriyo
aylizbebe esmaaxx benim kızımda 3 ay 14 günlük ve bayadır öyle istekli korkuyorum bende ama ortalığı yıkıyo oturucam diye mecbur bende ellerimden tutup oynatıyorum bi kaç kez 😅 kucakta da oturur pozisyonda gezmek istiyor. Birde sizde uyku gerilemesi veya direnme oldu mu? Benim bu ara meme reddi de var çık çok zorlanıyorum
esmaaxx unalll inan bende caresizim bugun kontrolumuz var sorucam doktora yoksa çığlık çığlığa evin içinde 😀
unalll esmaaxx bizde de 3-4 gündür bu huy başladı Çığlık atıyor sürekli yatmak istemiyor kucağıma oturur gibi tutıyorum ama oturtmuyorum tabikide bende napıcam bilmiyorum valla
esmaaxx Nobodyyy111 bizimkisi tutuyor iste aksine gönlün olsun diye tutup kaldırıyorum ama inat kanmiyor illa oturucam diyor erkek cocugu birde çok görmüyorum 😀😀
esmaaxx aylizbebe var var uykuya direniyor uykusu var ama uyumak istemiyor biz mamayla besleniyoruz aynı şekil bizdede var sürekli biberonun ucunu damaklarıyla sıkıyor icmek istemiyor 😏
Cigdem61 aylizbebe benim oğlumda 3 ay 10 günlük uykuya direniyo emmeye direniyo 3 saatte bi anca 5 dk emiyo yeni bi düzen oturtmaya çalışıyolar sanırım. Birde benim oğlum ellerini ağzına sokuyo parmaklarını emiyo falan ama oyuncak tutmuyo normal mi acaba bu ayda oyuncak tutup ağzına götüren bebek çok var biliyorum ama oğlum henüz yapmıyo biraz tedirgin oldum açıkcası
rumy007 esmaaxx benimde kızım öyleydi çok oturmak istiyordu boynunu kaldırıp duruyordu doktorumuz kucağımizda oturmamiza izin verdi 1 ay fln kucakta oturur pozisyonda gezdik oturduk şimdi 5 ayın içinde kendisi oturuyor destekli şekilde
esmaaxx rumy007 bakalim bende sorucam doktora bugun inşallah bizede öyle der çünkü bağırıyor oturmak istedigi için 😀
esmaaxx Cigdem61 henuz benimkide tutmuyor daha , evet elleri ağzında sürekli ve yumruk biz ne kadar düzen otutturmaya çalışsakda dediğin gibi kendileri otutturuyor düzeni
aylizbebe Cigdem61 bence normal. Her bebeğin gelişimi farklı ya. Benimki tutuyor oyuncak ama ağzına götürmüyo henüz. Ellerini götürüyo ama.
curlymomms esmaaxx bizde oyleyizz surekli ıkınarak kendini sıkarak dikelmek istiyor 😂😂 alip kucagima oturttugumda takiliyor etfafa bakiyor hahahhah eller hep agzinda agzina oyuncak goturemediginde cok sinirlenip agliyor .. zaten kolikti yeni yeni geciyor derken bide dis huzursuzlugumu basladi anlamadim genel olarak huzursuz bir bebek ellerlede savasi var hep agzinda huu huuu diye sesler cikariyor mutluluk cigliklari atiyor biz operken bize bagiriyor tuhaf simdikiler 😂😂
esmaaxx curlymomms hahahaha aynen aynen benimkide ikinarak kalkıyor sinirleniyor , ellerini tanıdıkları için elleri agzinda sürekli ay hepimizde ayni sorun hiç birşeyden memnun değiller 😀