mervekrbyk Kızlar 13 günlük bebeğim her emmeden sonra mutlaka kusuyor ne yapacagımı şaşırdım kaç dakika emzirmeliyim bilmiyorum fazla mı emiyor yoksa üşüttü mü acaba sür kesiği gibi kusması koku yok gibi bi akıl verin nolur
yenianne1721 mervekrbyk Bu çok normal benim bebeğimde öyle, süt kesiği gibi olan kusmuktan korkmayın. Her emzirmeden sonra mutlaka gazını alarak yatırın
happyymotheroftwo Bunda endişe edilecek bir şey yok sadece çok emdiği için fazlasını kusuyor bebeğiniz ilk aylarda bu çok normal benim bebeğim rahat 2-3 aya kadar hep kustu fazlasını mideleri çok küçük zaten bebeğinizde öyle doyduğunu henüz bilmiyor o yüzden kusuyor
mervekrbyk happyymotheroftwo peki memeyi kendi bırakana kadar emzirmeye devam mı etmeliyim çünkü artık kusmasın diye çekiyorum agzından
mervekrbyk happyymotheroftwo bide emip yatınca çok korkuyorum uykusunda kusucak görmiycem diye sağ sol yatırıyorum reflü yatagımızda var ama ilk anneliğim tecrübesizim maalesef başında bekliyorum kusarsa diye
happyymotheroftwo mervekrbyk emme kısmını şöyle yapabilirsiniz ben o zamanlar yani 10 15günlükken 20 dakika sağ göğsümü 20 dakika sol göğsümü emziriyordum siz de öyle yapabilirsiniz
happyymotheroftwo mervekrbyk kusabilir ama endişeye kapılmamayın sağa veya sola yatırıyorsanız eğer korkmayın zaten kusarsa direk ağzımdan dışarı boşalacaktır önemli olan sırtüstü yatmaması bu gibi durumlarda