Kelebekk2b Anne olmak ne zormuş dört gün önce doğum yaptım geceleri asla uyuyamıyorum bişe olur diye napıyodunuz aldığınız bir önlem varmıydı ilk anneliğim kusunca bile içim gidiyo
Kukukrll Kelebekk2b hep reflü yatağına yatırdık ilk 3 ay gibi. Çok faydasını gördük. Yan yatırın ara sıra kafasının yönünü değiştirin ki şekil bozukluğu da olmasın. İçinizi ferah tuttun ne yaparsak yapalım bizim yaptığımız bi yere kadar zaten onların korucusu rabbim.
AkcaHnm Kelebekk2b ben de öyle olmuştum. Geceleri onu izlerken içim geçiyordu. Tam anlamıyla nöbet tuttum. Zaman geçtikçe biraz daha büyüdükçe içiniz rahat eder
parpaaliii Kelebekk2b reflü yatağına yatır ya da biraz yan yatır . Uyu dinlen takma kafana . En ufak sesine uyanırsın zaten annelik iç güdüsüyle bir şey olmaz Allah’ın izniyle .
KLORAK Kelebekk2b 40 gün boyunca eşimle nöbetleşe uyusuk, hem bebeğimizi tanımak için hem pimpiriktek. Yemekten sonra ne zaman kusuyo, gazı tam çıkıyor mu ve en kolay hangi yöntemle çıkarıyor ve tabi yüzü falan kapanır mı hareketli mi vs vs
yelif01 Bende aynıydım canım 20 dkya bır alarm kurup bakıyordum uyur kalırım dıye sonra reflu yatagına yan yatırıyordum. Bazen gazı cıkmıyordu ıcımı yiyp bıtırıyordum. Senı cok ıyı anlıyorum