Ebrarkolcetin Kızlar selam, bebeklerinizin uykusu nasıl benimki saat başı uyanıyor desem yeri, neler yapıyorsunuz evde, nasıl vakit geçiriyorsunuz, ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz, bebekleriniz neler yapabiliyor 🩷🩷🩷😍
Poyrazmomyy24 Selamm canımmm gece yatmak bilmez sabah kalkmaz bile bi bebe 😂😂😂 oyuncakları boşuna almışız diyorum eşime onlar hariç herşeyle ilgileniyor En büyük aktiviteleri bulaşık makinesi ve mutfak çöpü kurcalama kumanda kemirme robot süpürgeyi rahat bırakmama iştahı da eh işte canı isterse 😂senin bebiş neler yapıyor 🥰
Mree Poyrazmomyy24 bizimki de kablo peşinde😂 bulaşık makinesi görünce hızlı hızlı geliyor😂 sanırım neredeyse bütün çocuklara aynı anda aynı özellik yükleniyor. Bugün yeni bir güncellemeyle uyandık mesela😂😂😂 dalga geçer gibi zoraki kahkaha atıyor😂 her geçen gün daha fırlama olup daha ayrı bir sevimli oluyorlar😂
Deletedmom_117 Poyrazmomyy24 Bu bebiklerin hepsi mi aynı olur 😂favori bı oyuncagimiz var Beraber oynariz onun dışında başka oyuncağı iki dk anca oynar atar kenarı 😂İlgi alanları Benim TLF kiliflarim Ben😂😂 Sürahi Kapıdan kaçmak hadi hadi diye geziyo ortalarda son günlerde 😂😂 9 ay 1 günlük 🥲
Ebrarkolcetin Poyrazmomyy24 yaaa aynı resmen uyku yok 1 saatte bir kalkıyor baybay yapıyor alkış yapıyor şarkı söylediğimizde kendini sallıyor, oyuncaklarla işine gelirse oynuyor😂 peşimden evin içinde geziyor
V_Gizem En sevdiği şey bulaşık mak çamaşır fırın banyo ışık açıksa fırlar girer uykularımızda gece 3 kere ortalama kalkıyor emmek için o düzelmedi
Azizeumut11 Oğluşum çok yaramax olmuş beni 1 saniye görmezse hemen ağlıyor gündüz zorla yatırıyorum yorgunummm çok yorgunnnn bide ablası var vuruyor oğluşumaa