Buket57 Az önce duşa girmeden damlattım iç çamaşırıma duştan sonra giydim ve yanma yaptı biraz normal mi kızlar ilk defa kullandım?🫠
Atlasbebek3535 Buket57 normal canım. Ben birkaç damla damlatıp 20 sn kadar bekleyip öyle giyiyorum çamaşırı çok hafif yanma olup geçiyor sonra
Buket57 Elistos1 bende tavsiye üzerine aldım canım,vajinal enfeksiyon için bakalım işe yarayacakmı bilmiyorum🫠
Buket57 Hamburgerr 2 damla damlattım böyle yandıysa daha fazla damlatsaydım demek ne olurdu😀 teşekkür ederim🙏
Buket57 Meri-Mel 2 damla damlattım dediğiniz gibi Allahtan daha fazla damlatmadım yandım anam diye bağırırdım artık herhalde😊 siz kullandınız mı peki?
cglaysffomr Buket57 yok hayır çok soyleniliyodu diye aktardan aldim bende güzel hissi var en azından kötü kokuyu gideriyor yanma evet oluyor sebebini blmyorum ama 😂😂devam edeceğiz bakalim …
Buket57 cglaysffomr 😊bende tavsiye üzerine aldım başladım zararı olmaz sanırım,umarım iyi gelir. Teşekkür ederim🙏
Buket57 Pialvi hadi bakalım bende de işe yarar umarım😊 koku yok ama doğumdan sonra kaşıntı var ara ara bende anlamadım.