ToDaBeNe Arkadaşlar kızım 4 aylik arada bir sarı ile yeşil karışık kaka yapıyor.Hergun olmuyor ama bir kaç günde bir oluyor.Bu arada sadece mama ile besleniyor.Neden acaba bir fikriniz var mı ?
Dila_Annesi ToDaBeNe benim kızımda 1 ay 17 günlük anne sütü alıyor sadece ondada alıyor arada sarıyla yeşil karışık bende yediklerimden olduğunu düşündüm
mervebb ToDaBeNe biz baska mamaya gecince yesil kaka ve cok agir bi koku olmustu diktor gayet nofmal dedi mamanin icerigle alakali olabilirmis
ToDaBeNe Dila_Annesi evet anne sütü alan bebeklerde yediklerimizden oluyor ama ben maalesef süt veremediğim.icin mama veriyorum mamanin içeriğinden mi acaba anlamadım
ToDaBeNe mervebb bende doğduğundsn beri aynı mamayı kullanıyorum ilk çocuğumda hiç böyle.birsey olmamıştı şimdi böyle olunca merak ettim araştırdım enfeksiyon diyen var mamadan olur diyen var kafam.karisti vallahi
aylizmomy Bu durumu bende çok merak edip doktora sormuştum gayet normal hardal sarı yeşil kaka anne sütü alan bebek için normal derdi kendi tecrübeme dayanarakta benim tahminim gaz sancısı oldugu veya ayaktan üşüttüğü zaman bu renk kaka oluyordu