Demetbulut konusamiyorumyalnizcaforum mercimek çorbası fırında sebzeli misket köfte pilav salata yalancı tavuk göğsü taptım dün akşam ki misafirlerime
mesepalamudu16 konusamiyorumyalnizcaforum Kemik suyuna çorba Sulu köfte Tavuklu patates Pilav Salata İstiridye tatlısı Yayla çorbası Patlıcan musakka Fırında tavuk Pilav Salata Trilece
anorganikanneeee konusamiyorumyalnizcaforum tavuk şiş Mercimek çorbası Şehriyeli pilav Etli taze fasülye Yaprak sarması Komposto Salata Tatlıyıda dışarıdan alıcam
Ssude konusamiyorumyalnizcaforum tarhana çorbası Et sote Pirinç pilavı Fırında elma dilim patates Yoğurtlu meze Mevsim salatası Sütlaç
gizmolojii Mercimek çorbası Yoğurtlu patlıcan mezesi Patatesli börek Salata Pilav nohut Et sote Revani yaptım yarın ki Misafirlerime Önceki gün gelenlere Tarhana çorbası Patatesli börek Kabaklı havuç tarator Nohut Güveçte püreli köfte Pilav Tiramisu yaptım
theanalikko Domates çorbası Et sote Patates püresi Pilav Yoğurtlu biber kızartması Paçanga böreği Çikolatalı güllaç Daha ağırlayamadım ama kafamda bu menü var 😄
Eslemnaz Mercimek çorbası Sulu köfte Pirinç pilavı yanında soslu tavuk Yaprak sarması Su böreği Salata Güllaç
Bal33 Mercimek çorbası Zade kebabı Pirinç pilavı Kaşarlı mantar Salata Sarma Ezme Tatlıyıda hazır alırım
atlasmomyy_ Bal33 zade kebabı bende düşünüyorum da hiç denediniz mi kalabalık misafirler için olur mu
Bal33 atlasmomyy_ küçük güveç kaplarında gayet güzel oluyor denedim sadece patlıcanları uzun seçin yoksa kapatırken altına yetişmiyo