inci86 Yarın aşımız var ille sabah mı gitmek gerekiyor acaba aşı için hemşireye soramadım unutmuşum öğleden sonra da gitsek olur mu aranızda yaptıran var mı 🥲
mizginelif inci86 Geçen hafta Sabah saat 10 da gitmem gerekiyordu 4. ay aşımız için misafir vardı 11 de gidebildim sorun çıkarmadılar.
mihrakuss inci86 bizimde yarın 4 ay aşımız var 2 ay aşısına öğlen gitmiştim vala yine öğlen giderim bide duş alabiliyor muyuz sonra bilginiz varmj
damlabahar inci86 dediğim gibi ben duymadım, sabahtan arayın sağlık ocağını açıyorlar telefonları ona göre gidersiniz ☺️
tuba2323 inci86 Bizde çok ateş yapmıştı. Çok huzursuzlanıp ağladı. Ben aşıdan hemen sonra doktora calpol yazdırdım. Sizde calpol yazdırın mutlaka
mizginelif inci86 Evet yaptı yaa beklemiyordum. Aynı günün gecesi ateşi çıkmaya başladı, hemen sirkeli su yaptım üstünü çıkarttım sadece zıbın kaldı. Ayaklarının altını ve koltuk altını bezle sildim. Başına bezi koydum ateşi düştü şükür.
klnkaysnr Bende öğleden sonra yaptırdım. Sorun olmuyor. Üç gün banyo yaptırmamıştım ben. Genelde aşılardan sonra üç gün yaptırmayın diyorlar.