Ecenur0 Kızlar merhaba oğlum 16 ay 14 günlük hala yürümüyor korkuyorum heryere tutunarak gidiyor elimi tutup her yere gidiyor emekliyor dikiliyor duvarlara tutunuyor ama yürümüyor
Woman35 Ecenur0 duvardan tutunup siraladigi sırada eline sevdiği Bi oyuncağı al ve bebeğin uzanmasını sağla her yaklaştığında belli etmeden azar azar uzaklaştır böyle böyle cesaretlenip yürür bu tarz şeyler yap cesaretlenir
Kuzeynepp Ecenur0 benm oglumda 14 aylıkken sıralama bile yapmıyordu 15 aydan sonra yürüdü hiç sıkıntı yapmayın kndini hazır hissedince yürür. Hala yürümeseydi üzülmezdim hep ne zman isterse o zamn yürür kafasındaydım.
Cancanlar Ecenur0 canım benimkide 15 aylık canı isterse birkaç adım yürüyor yoksa hep tutunarak yürüyor
gulcemom20 Benim kızımda bugun 16 aylık oldu. Çok cesaretsiz elimizden geleni yapıyoruz ama iş gene onda bitiyor. Sağlıklı bi şekilde yürüsün istiyorum artık bende. 🥺
aliaras_2022 Ecenur0 bizde öyleydik sonra komşularım oynamaya başladı gel oğlum diye bir o çağırdı bir diğeri bir baktım gidiyor 16.5 aylıktık bizde
Ecenur0 aliaras_2022 benim oğlum öyle durumda emekliyo atıveriyo kendini yere çağırıyoruz bazen çok güzel yürüyor ama bazen İnat asla ayakta durmuyor
mycutebaby Ecenur0 benim kızımda yaşında yürür dedi herkes yürümedi sonra dedim yürümüyor 13 yada 14 aylıktı yürüdüğü . Her çocuğun gelişimi ayrı olduğu gibi yürümesi de zamana bırakılıyor . Komşumun oğlu da 17 aylık tı yürüdüğünde çok sıkıntı yapmayın inşallah yürür tez zamanda
dilara_0 Ecenur0 canım benim oğlum da aynı durumda 15 aylık olacak ama cesaretini toplayıp 2 adım diye diye böyle alışması gerek. Hadi dadi dadi bana gel dediğimde cesaretini toplayıp kendine yakınken kendisi adım attıkça ben uzaklaşıyorum. Böyle böyle alıştırın sizde eminim devamı gelecek 18-22 haftalara kadar normal görülüyor yürümemesi 🥰