Mellllll14 Haşlanmış yumurta sarısını bebeğime nasıl verebilirim labneyle karıştırdım içi bulanıyor istemiyor
ilkaay0 Mellllll14 yumurta sarısı-muz-labne yapıyorum severek yiyor bazen cici bebe ve pekmez de ekliyorum. Her kahvaltısında muzu mutlaka ekliyorum
araspoyraz Mellllll14 canım benimki 7 aylık 6 aylıkken bende ilk verdim midesini bulandırdi. Sonra bulamac yaptım. Bebe bisküvisi Yumurta sarısı Pekmez Lor peyniri Tereyağ Şu Karıştıp veriyorum yiyor başka şekilde hep ağızdan dökülüyor
Azraada58 araspoyraz bendende size tavsiye 2 yaş cocugu olan bir ana olarak 😂 yaptıgınızı aynı bende yapıyordum ama su yerine ıhlamur koyuyodum daha saglıklı oluyodu tavsiye denersiniz birgün 😊
Mellllll14 araspoyraz tereyağı nasıl ekliyoruz katı olmuyor mu yarın hemen deneyeceğim ya çok teşekkür ederim
araspoyraz Azraada58 Canım sende daha tecrübeliyim😂😂😂şaka tabi iki tane çocuk var bende biri 3 yaşında biri 7 aylık Ihlamur hiç denemedim eve de hiç almadım ya biliyor musun ıhlamur demleyip mi eklim
Azraada58 araspoyraz ay sözümü geri aldım ozman 🤭 valla bebeler varsa giriyo bende asla sevmem ama kızıma veriyodum özellikle kış aylarında daha işe yarıyor evet aksamdan kaynar suya koy sabaha kadar demleniyor kahvaltısına sabah koy ver
araspoyraz Mellllll14 yok canım su sıcak ekliyorum ki bebe bisküvisi erisin diye tereyağ eriyor. Rica ederim canim inşallah yer