Feridekoca Bebeğim 5.5 aylik bugün 3 4 kez oksurdu ust uste evde oksuruk surubumuz var 4 aylikken kullanmistik doktorum atma evde bulunsun demisti ama sormadım doktor bilgisi olmadan kullanılabilir mi diye . Sizce kullanmalimiyim . Yoksa?
Sevilay_y Feridekoca şurubu boşver odayı nemli tutki boğazı kurumasın bebeğinin sen nane limon kaynat iç bebeğinde faydalansın. Bebeğının göğsünü ılık yağ ile bir güzel masaj yap bikaç gün birde göğsüne ılık havlu bez koy birkaç güne geçer inşallah. Dikkat etmek lazım kış malum dahada ileri gitmesin 😊
Feridekoca Sevilay_y teşekkür ederim tavsiyeleriniz için odanin nemi yüksek biz düşürmeye çalışıyoruz genelde ama yağ ve havluyu deneyebilirim. Ilk bebeğim biraz tercubesizim oksurunce canimdan can gidiyo hemen geçsin diye düşündüm . Yani hani calpol falan var ya hepimiz de ateşi yukselirse ver diyokar daha hic vermedim ama. Hani öğrenmek istedigim şu öksürük şurubu da verilir mi doktor bilgisi olmadan.
Sevilay_y Feridekoca calpol da sorun olmuyorda ateş için ama öksürük için bi doktorun tavsiyesiyle daha önemli diye düşünüyorum 🙂 inşallah öksürüğü geçer bebeğinin ben yazdığım şeyleri uyguladım 2 günde geçmişti
Muyesser Benim kızımda 5 aylık bugün doktora gittik öksürük için boğazında kızarıklık da varmış öyle bir şey varsa sizinkinde de geçmeye bilir name limonla falan da