[bilinmeyen] ben varım bi çözümünü bulamadım 😔
[bilinmeyen] bende aynıydım eczacı tavsiye etti probiyotik kullan düzelir dedi kadın doğumcuma sordum kullanabilirsin diyince entrogermina aldım hani reklamları var 3 gündür onu kullanıyorum bebeğe zararı da YÖK sende probiyotik kullan çok işe yarıyo ne kabız ne ishal normal dışkı yapıyosun hergün bite içiyosun sende dene muhakak
Selay saçma olcak kusura bakma ama kilo yapıyor mu bu bana bütün ilaçlar kilo aldırıyor aynaya bakmak istemiyorum 😔
[bilinmeyen] ben 2,5 aydır böylesiydim Doğumdan beri hep lavman yaptırdım bi türlü düzelmedi ben çözümü probiyotik kullanmakta buldum çok zor gerçekten önce bi duphalac iç sorma probiyotik iç hergün ufak bişi zaten gör bak ne kadar rahatlıcaksın
[bilinmeyen] Canım kesinlikle en etkili çözüm duphalac şurup çok sancılandım ve bana çok iyi geldi. Sende ki kabızlık gaz olarak bebeğe de geçebiliyor maalesef 😐
Leylaturkel Canım duphalac aksine tuvalete çıkardığı için kilo verdiriyor
Leylaturkel duphalac çok tatlı ben kullanamadım probiyotik hergün bi kapsül içeceksin herşey normale dönüyor eskisi gibi wc ye cıkıcaksın duphalac ishal yapıyo ve süreli içersen bağırsakların alışıyo o olmadan çıkamazsın
Selay reçete şart mı peki almak için
Leylaturkel hayır
Makatınıza sarı kantaron yağı sürün iç bölgesine. İleri boyutta yani kanama oluyorsa makatta N care diye bir ürün var kullanın ve bana dua edin 😊 Benim hamilelikte olmuştu Doğumdan sonra berbattı çok şükür kullandım ve geçti