Canselasr 19 aylık kızım var adım atıyor zorla Adom atıyor çok korkuyorum yürümekten elinden tutunca yürüyor bi bile tutmuyoruz azıcık destek alıyor 5 6 adım atıyor kendini hemen kucağa atıyor aynı durumu yaşayan var mı?
Kuzeynepp Canselasr hazır hissednce illaki yürür endişe etmeyin bnm oglum 10 aylıkken emekledi 15 aydan snra yürüdü birden ki o süreye kadr koltuktan tutup sıralama bile yapamıyordu dert etmeyin sağlıklı olsunda gec yürüsün.
Aptalllarsizi Canselasr yiğenim 2 yaşında yürümüştü çocuktan çocuğa değişiyor ama 18 aydan sonra doktora göstermek gerek bi gösterim sizde belki başka bi problem vardır
Eflininannesi12 Canselasr lütfen sakın endişelenmeyin . Benimki yüzüstü bile duramıyordu hemen ağlıyordu. Kafama çok taktım emeklemicek heralde bi sorun mu var acaba diye. Ama öyle beklemediğiniz anda cesaret edip yapıyorlarki . Her çocuk farklıdır hiç kafanıza takmayın onlar karar verir
Canselasr Kk41 çok korkuyor bi iki kere düştü yok yürürken bile tedirgin poposunu da dışarıya çıkarıyor öyle yürüyor parmağımızın ucunu bile tutsa güzelce yürüyor
Canselasr minikoglummmmm yeni yeni başladı bacakları açık bi şekilde paytak paytak yürüyor evde ama dışarda asla