unemere HeeSenCokBiliyon içinde ölçeği var 2 - 2 buçuk ölçek kullanmıştım doktor demişti sonra zamanla 1 buçuğa sonra 1 e düşürerek öyle bıraktım. Şimdi her gün aynı saatlerde düzenli tuvalete oturuyorum. Bir gün dikkat etmezsem tekrarlıyor
unemere HeeSenCokBiliyon sabah aç karnına içerseniz daha çabuk etki eder sabah saat 6 da içiyordum ben üzerine de içebildiğim kadar su içiyordum öyle etki ediyordu. Tavsiye ederim
Hotic Alparslanegetugce sarı kantaron yağını gazlı beze dökerek tampon gibi uygulamalısınız. İyileştirir ve ağrısını alır
Leylamoznur Alparslanegetugce kuzum her gece 1 su bardağına iki ceviz atıcaksın sabah içip cevizi yiceksin kremlere devam ve kabızlık durumu yaşamıcalson öyle bi durumda hemen dışkı yumuşatıcı sebzeler meyveler tüketicektin yaramadıysa ilaç içiçeksin
unemere HeeSenCokBiliyon bir şırınga boyu kadar yani şırınga ne kadar alıyorsa o kadar sıkıyordum sarı kantaron yağından 5ml vardır sanırım
seymaayaefe HeeSenCokBiliyon İbrahim Saraçoğlu ısırgan otu kürünü deneyin geçiriyor bide trendyolda akışık marka kantaron özlü krem var ondan alın her tuvalet sonrası sürün faydasını görürsünüz