Habibebcr nurseemom benim 14 saat süren doğum hikayem oldu saatlerce yemek yemedim bitmiştim ve sütüm gelmedi önceden almıştım çantama koymuştum hemen kullandım ve inanılmaz faydasını gördüm ben 2 3 kere alıyodum günde tabi bol su ve damla süt arttırıyor
nurseemom musemma06 nasıl kullanıuorsunuz acaba? Neye damlatıyorsunuz kaç damla günde kaç kere vs. Pek bılmıyorum anlamadım
musemma06 nurseemom günde 60 damla sabah öğle akşam 20 şer damla yani Bi bardak suya damlatıyorum ben o şekilde içiyorum
murilk nurseemom 1 su bardağına su dolu bardağa 20 damla damlatıyorsun sonra onu bi güzel içiriyorsun şifa olsun yavruya bol bol süt can kan olsun
nurseemom NewMomm1 2 günde etkisini gördüm baya göğüsler 1 saat olmadan doluyor ben bestlak damlaya ek olarak bide kuru dut hoşafo yapıp içiyorum çok çok artırıyor deneyın mutlaka
cydf12 nurseemom kuru dut hoşafınızın tarifini yazabilir misiniz bestlak ilk zamanlarda bana etli ediyordu ama bir süre kullandıktan sonra etmemeye başladı sütüm çok az ve tek göğüs emiyor kızım 2 ay 13 günlük
joolz Merhaba ben de baslamayi dusunuyorum ins iyi gelir. 3aylik sutum cok azaldi gibi hissediyorum dolmuyor goguslerim
nurseemom joolz benımde 3 aylık bebişim cok azalmıstı 3-4 saatte bıle dolmuyordu göğüslerim şimdi içiyor gerisini sağıyorum
nurseemom cydf12 tabi 2.5 su bardağı suya 7 yemek kaşığı kuru dut ekleyin kaynadıktan sonra 10 dk bekleyip kapatın. Ilık sekılde tüketin. Bu karısımdan 1 su bardağı cıkıyor her içecegınizde yeni taze yaparsanız iyi olur
cydf12 nurseemom bayağı faydasını gördünüz mü ? İnanın çok ihtiyacım var tek göğüs emdiriyorum birde çok zor oluyor