EgemenAtam Pat diye kalktı ve minik ayaklarıyla 5 adım attı pıtır pıtır ay çok duygulandım ve ağladım😂Annelik delilik 😁 Daha dün ultrasonda nokta kadardı ya ne çabuk geçiyor zaman ve büyüyorlar❤️ 10 aylık minik bir adam artık🥰
Liliales EgemenAtam benim bebeğim de 10 aylık bazen ellerini bırakıp yürümek istiyor ama korkup tekrar tutunuyor 😂 böyle şeyler yaşadınız mı yürür mü bizimki de yakında
EgemenAtam Liliales Onları 2 aydır felan yapıyordu fakat bi türlü cesaret edememişti😂Ama 2 gundur felan yerden kendi kendine kalkiyordu tay tay icin
Alparslannesi EgemenAtam ay maşallah sağlıkla büyüsün 😍 ne güzel bie duygu ya hergüne yürür diye başlıyorum ama yok. 12 aylık olduk. Sıralıyor bazen sadece iki kere kendi başına iki üç adım attı düştü. Sizce ne zaman yürür 😍♥️
Melo29 Alparslannesi benim oğlum da 12 aylık çok acelesi var hızlı hızlı gitmeye çalışmasa yürüyecek 5 -6 adım atıp koşmaya çalışıyor resmen ve dengesini kaybedip düşüyor bakalım ne zaman çözecek bu işi
EgemenAtam Alparslannesi Bence bebisten bebise degisir ama cok surmez tahminimce yakinda size de surpriz yapar☺️
Bugleminannesi28 EgemenAtam ay benim kızımda 4.ayinda emekleyip 10 .ayında yürütmüştü o an ki mutluluğum hala aklımda resmen sevinçten çığlık atmıştım eşimde birsey oldu diye panikle kosmustu ajajsjjss 😂 annelik delilik
EgemenAtam Bugleminannesi28 Maaallah 4.ay da emeklemis😂Ben buraya 5.ay emekledigini yazdigimda biri yalan soyledigimi dusunup dalga gecmisti🤣