yokolmaz Hakcjrks ellerini kesfediyolar ,ama seninki emzik kullnniyomus ,alismaz blki ,benim oğlum emzik tutmadı parmgini emmeye başladı ,şuan 20 aylık arada bir yine emer ,uykusu vrsa yada aciktysa genlde .
Hakcjrks Ballilokmam11 bas parmağını emiyor ama kıpkırmızı oluyor alışkanlık haline gelip öyle emer giderse ondan korkuyorum
Gunes-1 yokolmaz benim bebeğimde emzik almıyor. Parmağını emiyor acıktığında veya uykusu geldiğinde. Bu aralar boş zamanlarda da emmeye başladı kafamı karıştırıyor karnımı aç uykusu mu. Geldi😂
murilk Hakcjrks Canım hiçbirşey yapmana gerek yok normal bir gelişim göstergesi ağzıyla tanımaya başlıyor hereşyi ve ağzının yolunu buluyor
1anne0 Ay benimki de o dönem iki elini birden ağzına sokuyordu ama keşfediyormuş şuan yapmıyor. Doktorumuz ellerini ağzından çekme birak keşfetsin demişti
momika Hakcjrks Oğlum 11 aylık emzik vermedik başlarda elini emmeye başladı sonrasında emzik verdik zar zor tuttu ama geceleri ağzından emzik çıkınca yine baş parmağını yakalıyordu dişler çıkınca emziği de bıraktı hala acıkınca ya da uykusu gelince emiyor parmağını bırakır diye düşünüyorum diş damak yapısında bozukluğa sebep olabiliyormuş veya parmakta incelme bende bunlardan korksam da şimdilik bekliyorum yaşı dolunca bırakması için çözüm bulmaya çalışacağım
01012024 Hakcjrks benimde 2.5 aylık aynı şekilde elini emiyor emzikte emiyor ama yokken ele sarıyor galiba🤣