Nobodyyy111 Bacılar günde 30 kere elimi yıkıyorum o yüzden bana kısa sürede çok etkili olabilecek krem kür vs bişey önerebilir misiniz bebeğim 8 aylık 8 aydır ellerim bu halde çok acıyor. Cildim kuru kışın ve temizlik yaptığım zamanlar böyle oluyordu ama kremle vs geçiyordu. Bebekten dolayı elimde uzun süreli krem durmuyo sürekli elimi yıkadığım için. Bana öneri de bulabilir misiniz
Beyninizikullanmakucretsizdir Nobodyyy111 vazelin ve hametan kullanıyorum benimde ara ara böyle oluyor 🤢
Pastaneusuluislakkek Nobodyyy111 şok markette yeşil Arko Classic satılıyor. Tek çaresi o. Bir de ellerinizi o kadar fazla yıkamayın, bebek büyümüş, bağışıklığı kuvvetlenmiştir. İyi kurulayın.
Kelebekakkor99 Nobodyyy111 geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah bilgisi olan vardır ama Bi ciddiye ile görüşsen daha iyi olur altında yatan bi sebep varsa ondan uzak durursun ellerin cildin iyi olur 🥰
Nobodyyy111 Beyninizikullanmakucretsizdir ikisini de kullandım evet işe yarıyor ama gün içinde mecbur elimi yıkayınca yine aynı 😓
Beyninizikullanmakucretsizdir Nobodyyy111 Bende de egzama var ellerim şimdi bile çok kötü oldu akşam yatmadan sürüyorum biraz olsun ağrısını kesiyor. Sen bence bir doktora git belki daha iyi tavsiyelerde bulunur.
Beyninizikullanmakucretsizdir Nobodyyy111 benim ellerim sürekli böyle oluyor egzama olduğu için serçe parmağım çok acıyor krem sürdüğüm hâlde geçmiyor 😑
Nobodyyy111 Pastaneusuluislakkek el yıkamak biraz ben de takıntı gibi bir yere dokunsam ellerim kirlenmiş hissediyorum, sabunu azalttım zaten sadece suyla yıkamaya çalışıyorum ama cildim çok kuru. Evet Arko çok iyi geliyor bugün marketlere baktım bulamadım Şok da yok yakınımızda. Teşekkür ederim 🌸
Nobodyyy111 Kelebekakkor99 teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸 Cildim kuru ve deterjan sabun ekstra kurutuyo
cnnkr Hayatım boyunca elde bulaşık yıkamaktan nefret eden ben,bebekten sonra onun tabağıyla suluğuydu oyuncağıydı derken bütün gün elim sudan çıkmıyor ne kadar kremlesemde yine fena😔 bana Hindistan cevizi yağı fayda etti tavsiye ederim 🥥
Nobodyyy111 cnnkr off bende aynen böyleyim krem durmuyo ki elimde dursa zaten iyileşecek. Hindistan cevizi yağını da duymuştum onu da bi deneyeyim eczanede ya da aktarda satılıyo mudur
Nobodyyy111 Beyninizikullanmakucretsizdir çok geçmiş olsun egzama daha zor 😔 bendeki de mi egzama acaba doktora kendim için gitmiyorum hiç annelik fedakarlık da ben biraz abarttım sanırım 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Nobodyyy111 eni mahvediyor ya doktora gittim ıslak mendil bile kullanma dedi. Normal sabunla ellerimi yıkıyorum sıvı sabun bile yasak 😑
Eylul301023 Nobodyyy111 bir doktora gidin benim babamın da elleri böyleydi çok yıkamaktan inat etti gitmedi doktora ne kadar krem kullansada geçmedi çok fazla yıkıyordu takıntı olmustu yıkamak herşeyin fazlasi zarar
Nobodyyy111 Eylul301023 ben de ondan korkuyorum çünkü önceden de oluyordu krem sürünce geçiyordu 8 aydır böyle ellerim geçmiyo
Kelebekakkor99 Nobodyyy111 tam kasanın orda sampuanlarin ve prezervatiflerin yanında oluyo bebek şampuanın oralarda
153s34 Nobodyyy111 zeytinyagi deneyebilirsiniz ve gece yatmadan once de surun muhakkak. Sabaha kadar iyilesir braz toparlar belki
Nobodyyy111 153s34 öyle yapıyorum zaten gece sürebiliyorum bir tek. Zeytinyağ süremem her yer yağ olur 😭