linam008 3 yaş kızımın ön üst dişlerinde cürük gibi değilde kararma ve hafif birinin ucunda Kırık var neden olur ocean demir kullandık biberon kullanmıyor emzik hala emiyor. Nasıl geçer acaba bir skıntı olurmu
Megututu linam008 bizim de aynı şekilde üç yaşına üç ay var fırçalayınca hafifliyor sarı gibi dipleri bence fırçalamamaktan
niluna linam008 ben her gece fırçalıyorum dişlerini lekelerin büyümesi durdu diş dipleri yemeklerle alakalı sararıyor
Deletedmom_113 linam008 demir ilacindan sonra su iciriyor musun vitaminler dişleri bozuyor düzenli fırça öneririm birde vitamin sonrası mümkünse fırça değilse su icirin dişleri temizlensin
Beyza_666 Benim oğlum 21 aylık oğlumdada var diş diplerinde var bizim siyah gibi kuzenim diş hekimi yediklerinin kalıntılarından olduğunu söyledi temizlenince geçiyormuş aslında ama çocuklar temizletemiyeceği için mecbur duruyor
Nurcan03 linam008 geç kalmayın sakın siz fırçalayın mutlaka. Emzirdiyseniz sütten kaynaklı olabiliyor. Bir süre sonra kalıplaşıyor azalsa da geçmiyor. Önlerde bu lekeler başladıysa azı dişlerde çürük riski de vardır. Aman diyeyim şimdi çok uğraşıyoruz biz. U şeklinde fırçalar var parmak fırçalar var bir şekilde düzenli fırçalayın.
otekidunyali Diş macununuz nedir sensodyne promine diş macunu kullanabilirsiniz yaş grubuna uygun diş macunları var içerisinde çok az bi miktar florür var. Florür çürüklerin oluşmasını önler
limonzeytinmom linam008 Demir ilacı yapıyor 😔🤦 30 aylık kzıım dişler ve beyazdı her gören ne güzel dişleri var derdi. Gecen ay kan tahlili yaptırdık kansızlık cıktı ve ferro sanol şurup kullanıyoruz 3 şişe bitecek. İlk 1 haftada dişler gri oldu net belirgin hemde. Her gören bu sefer noldu bunun dişlerine diyor 😔
kurabiyem28 linam008 çürümeye başlamış. Emzikten olabilir. Diş Dr a gidin. 2 yaş kızımda beyaz lekeler başladı. Sık meme emmekten. Anne sütü alıyor.
Ogretmenannex linam008 ben demiri bıraktırdım vermedim . Kararsın kendini kötü hissetsin istemedim sonra Naturalive çocuk diş macunu aldım. Bir ayda gitti var olan küçük kararmalar . Portakal suyuma pekmez koyup verdim demir değerleri de iyi çıkıyordu