Alyanur Gögüs pedi kullanmayan varmi benim gibi 2 aylik olduk nerdeyse ama hic goģus pedi kullanmadim varmi benim gibi olan sutummu azki duyuyorum mesela uyudum 1 saat sutlerim akti hep ben bunu hicyasamadim uzuluyorum acaba benim sutummu az diye buda moralimi bozuyor
babygirlandmom Alyanur hayr canm tabiki gögusler ilklerde sızdirma yapyolar o cok sut az sut olmasnda kaynaklo degil misal ben 1 aydr kullaniyorum ama sütüm.dolup tastıgı icin degil sadece kyafetimi surekli degistiremiyorum zaten sutte deyince hemen koku yapyo o yuzden en azndan pedi kullan at misali yapyorum😊
Oykuzey Alyanur Bende kullanmıyorum, almıştım öylece duruyor. Dışarı çıkacağım zaman önlem amaçlı ne olur ne olmaz diye koyuyorum ama ıslanmamış oluyor. Sütüm de çok değil, ucu ucuna yetiyor bebeğime.
Caspiumare Alyanur bende hiç kullanmadım göğsüm ne kadar dolu olursa olsun hiç sızmadı. Sütle alakalı olduğunu düşünmüyorum sağdığım zaman yeterince süt geliyor.
Hasret Alyanur oğlum 4 ,5 aylık ilk 3 ay kullandım çünkü bazen akıyodu üzerine yattığımda filan son 1,5 aydır kullanmıyorum terbiye oldu sanırım göğüsler senin eğer sütün bebeğini doyuruyorsa sıkıntı etme canım
Alyanur Hasret cok.sukur kilo alimimiz gayet iyi ama ne biliym duyunca özeniyorum acaba benim sutummu az diye
Elifdeniz Alyanur bu meme ucundaki kas yapısıyla alakalıymış bazısı akıtırmış bazısı akıtmazmış akıtmasın daha iyi aman boşverin bir de öyle sürekli şarıl şarıl akması iyi değil ki yani boşa gidiyor sütler sizinkiler hep bebeğin kısmeti demekki 😍
Dorukusunannesi Elifdeniz benim akıyor canım aventin gögüs kalkanını alıcam mecvur boşa gittiği zamanlar oluyor sütün
Elifdeniz Dorukusunannesi bende var kalkan bi ara emzirirken diğer memeden boşa akmasın diye kullanıyordum sonra her seferinde steril etmek zor geldi bıraktım ama iyi süt birikiyor öyle
Demet Benim de sütüm cok akiyor bebegim 4 aylik olacak ne zaman terbiye olacak bu memeler ya.cok rahatsiz edici oluyor bazen sık sık degistiriyorum yine de ıslaniyor.sütte bosuna gidiyor
Dorukusunannesi Demet aynen işte sürede yazık boşa gidiyor bu plipsin gögüs kalkanı tAkıyorsun süt boşa akmıyor içinde birikiyor onuda bebeğe veriyorsun hemde gögüs yaran varsa oda iyileşiyor