sevimlicadi MTVr normaldir herhalde sudan zarar gelmez hem benim 8 aylık kızım var oda çok su içiyor sürekli emmek yerine su istiyor doktoruda bol bol içir dediği için günde 2 veya 3 çay bardağı dolusu içiyordur
beyzzsenturkk_ MTVr doktor demir eksikliğinden çok su içer demişti bizde de demir eksikliği var biraz benim kızımda aşırı su içiyor
BARTUMOM MTVr 3 yaşındaki oğlum 3 4 ay önceye kadar günde 3 -4 litre su içiyordu 1 yaşından bu zamana kadar nasıl biberonu bıraktık su içmesine azaldı ama yinede çok içiyor 2 buçuk litre mutlaka içer günde
sevimlicadi MTVr sizin bebeginizi bilmiyorum ama benim kızım 2 ay önce influenza oldu 1bucuk ayda tam atlattık derken şuan tekarar oldu ciğerleri için bol bol su içmesi lazım dedi doktorumuz siz yinede doktorunuza danisin
Deletedmom_89 MTVr 1 lt içmesi gerek zaten. 12.ay kontrolünde ben de doktora çok su içiyor dedim ne kadar dedi 400-600 ml içiyordur dedim kilosuna göre 1 litre içmeli zaten dedi. Oğlum bir içişte 100 ml’e yakın içiyor şu an.
livanurvealpinannesi61 MTVr günde 1 litreye kadar su içebilir. Benim kızım da çok su içer ama demir değeri iyi çıkmıştı
MTVr livanurvealpinannesi61 valla korktum ben sanki doktor Osman gönülal fazla su zararlı gibi bir şey vücutta bir şey yapıyor diye söyledi
livanurvealpinannesi61 MTVr günde 1 litre içiyorsa zararı olmaz bana doktor 1 litre içmeli demişti 1 yaştan itibaren..