Kahveseveranne Kızlar merhaba sol göğsüm mastit oldu doktora gittim ilaç başladı ve geçene kadar emzirme sağ dök dedi ama internette emzirilebilir yazıyor bir bilgisi olan var mı ?
feyzayandirmaz Kahveseveranne 3 hafta önce oldum ben de, doktor antibiyotik verdi ve bol bol emzir ve elinle sağ dedi, ilaç kullanırkenki sütü içmesinin bir sıkıntısı olmaz, emzirdikçe hafifleyecek dedi. Dediği gibi de oldu. Çok geçmiş olsun 🤲🏻
bebeimhosgeldin Bana da mutlaka emzir dedi verdiği krem madescol du emzirme sonrası sür bekle dedi bi dahiki emzirmede yıkka emzir demişti ama ben lansınoh göğüs ucu kremi kullandım onu silmeden de emzireniliyorsunuz
Kahveseveranne bebeimhosgeldin internette de bol bol emzirin yazıyor ama herkes ya çocuğa bir şey olursa diyor ama sağdım normal süt intihap kanama vs yok valla çok korkuyorum
ahnsrn Bende gecen ay mastit oldum banada dr sizin gibi söyledi ve bebeğime mama ya başladık ve 7 gün boyınca hiç emzirmedim cok pişman oldum zorla brbeğime meme reddinden döndürdüm eğer emdirmeyeceksiniz mutlaka kaşık biberonla besleyin bana akıl veren olmadı biberona alıştığı için beni çok zor tuttu şimdide psikolojikmen beni emince acaba doydumu mama mo versem mama vereyim doysun diye düşünüyorum çok yıprandım bu süreçte hala devam ediyo bu düşünceler
bebeimhosgeldin Doktor nasıl bir düşünceyle dedi bilmiyorum mutlak bi bildiği vardır söylerken ama büyüklerimiz bile emzir demişti bana kendi doktorum da emzir demişti bide sıcak suyla göğüs masajı iyi geliyor. Babaannemde banyo yapınca saçını göğsünün üstüne getir öyle yıkka geçer demişti bimem faydası oldu mu ben yapmıştım
gulsumyeter2415 3 tane oğlum 3nde de mastır oldum ve hepsinde emzirdim çünkü emzirdikce ağrısı gidiyor emzirin krem lullaniyorsaniz silin ve göğüs ucuyla ama emzirin ağrınız olmaz fazla veya havluyu ısıtın göğsünüze koyun sağın ama o geçene kadar emzirmemek olmaz emzirin bebeğinizi