liebemom Emziren anneler kullandığınız doğum kontrol hapları nelerdir YAZZ kullanıyordum iyidi regl düzeni ama başka doktor zylinda ya geçirdi 15 gündür bitmeyen az az gelen bir regl yaşıyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz deneyiminizi paylaşır mısınız
GulserenKayra liebemom ben cezaretta kullanıyordum son zamanlarda çok fazla baş ağrısı ve ara lekelenmeler yaptı bıraktım kullanmıyorum şimdi bebeğim 6 buçuk aylık daha adette olamadım hiç doğumdan sonra
yanaklibebek liebemom ben zlynda kullanıyorum bende de öyle oldu ama ben adet olmaya çalışıyor vücudum diye düşündüm adet oldum Sonra daha olmadı o leke
biricikbebegimm liebemom ben 4 aydır kullanıyorum Lekelenne 1 ay oldu reglim düzenli değil şuan doktora danıştım etken maddesi çok düşük olduğu için sadece koruyor düzensizlik yapabilir kullanmaya devam et dedi canım🌸
liebemom yanaklibebek benim 2 aydır bu şekilde anlamadım açıkçası yarın yeni ilaca baslicam ona mı devam etsem yoksa farklı ilaca mi bilemiyorum
GulserenKayra liebemom belli olmaz her insanın vücudu farklı belki sizde bu tür semptomlar gözükmez. Doktorunuza danışın bence.