aselinanesii Sorum başlıkta bugün son kararımı vermem lazm artk😂 Arada çok fiyat farkı yok çok fazla özellij farkıda yok tabi😂 Q7 maxı kullanan çok gördüm ama Q8 max hakkında kimse bişey söylemiyor çok kararsız kaldm helppp😂
Ozra aselinanesii Q7 max kullanıyorum dün anneme almaya gittik onada aynı modelini aldık ama ordaki hanfendi Q8 i anlatırken fark olarak çekiş gücü fazla dedi birde fırça tipi değişikmiş çift fırçalıymış ama benim işimi Q7 de görüyor ondan ötürü annemede aynısından aldık. Arada 2500 gibi bi fiyat farkı vardı
aselinanesii Ozra evet bende araştırdm biraz Q7 4200 pa Q8 5500 pa rakamları yanlış hatırlamıyorsam en dikkat çeken fark bu sadece 🙈 Peki tek fırçalı olması sorun oluyor mu bu kötü bişey mi
Ozra aselinanesii yani dediğim gibi günlükte benim işimi beklentimi karşılıyor shafta 1 kendim dip köşe süpürüyorum ve buda yeterli oluyor çift dıröa daha iydir tabii ama maddi ankamda çıkarınız varsa bir şry diyemem ama yok ben hem uyun hem işimi görsün derseniz Q7 öneririm
ak1905 Streslianne merhaba memnun musunuz bir sorun var mı? Q7 Max çok oneriliyo Q8 de çekiş gücü yüksekmiş @aselinanesii