cevriyeee Htchc çiğ tahin olucak abimde her gün 3 kutu ilaç içiyordu tahinden sonra ilaç içmeyi bıraktı
Alerjikrinit Htchc zeytin çekirdeğini yutmayı denesin bi. Bana en iyi gelen şeydi. Tahin de diyorlar ama tahin benim midemde kesinlikle yanma yapıyor. Zeytini yiyip çekirdeğini yutsun
efelinamoms Htchc merhabalar anneniz kaç yaşında acaba katınvalidemde 45 yaşında 3 4 ay boyunca mide ağrısı çekti endoskobi flan da yaptırdı herşeyi temiz geliyordu en son hamilelik testi yaptırdı ve pozitif 4 yaşında kızı var şuan
KubraKaranKaya Htchc çiğ tahin sabahları aç karna 1 kaşık içsin. Bendede var geceleri kahroluyorum ağrıdan sırtıma vuruyor ağrı
melegim71 Htchc size tavsiyem yemesini duzeltmeli yani seker hamur isi süt bunlari yememeli aburcubur olsun tahin hindistanceviİ yagi dogal elma sırkesi fermente gıdalar tüketmeli zamanla düzelicektir eminim stres kaynakli bi agrida olabilir psikolojik yada
Deryaongun1 @Htchc " kudret narı tüketsin sabahları aç karnına mide ağrısına birebir Bi araştırın isterseniz geçmiş olsun
Zme Htchc hamileliğim boyunca anneannem sağolsun kızım miden yanınca iç iyi gelir derdi gerçekten de iyi geliyordu.