zeynepinannesi1302 Merhaba anneler kızım bugün 1ay 4 günlük oldu yüzünde isilik tarzı sivilceler çıkmıştı doktora götürdüğümdede sıcaktan isilik demişti bende yumurta ve süt ürünlerini yemiyordum alerjimidir diye bugün bi parça yumurta yedim ve yüzündekiler iyice arttı. Kakasında mukuslu ama kan görmedim.Dün 10 bez değiştirdim 10 undada kaka vardı ve yavrum pişik olmuş. Sabah 8.30 dan akşam 12 ye kadar uyumuyor ve uyanık kaldığındada hep ağlıyor. Hep huzursuz ve memedede 5 dk emiyor ve hemen bağırsak sesleri geliyor. Ardından kakasını hemen yapıyor. Emerkende yutma zoeluğu çekiyor. Alerjimidir sizce bu alerji doktoruna götürmelimiyim?
gl96 zeynepinannesi1302 benim bebeğim de öyle olmuştu süt alerjisi çıktı hemen doktora götürdüm süt ürünlerini ve içeriği süt ürünü olan her şeyi yasakladı bana diyete girmiştim ve bebeğime de laroce rosay ın kremini verdi çok işe yaramıştı
zeynepinannesi1302 gl96 bende bugün götürdüm doktora kaka tahlili istedi çıkarmı orda bilmiyorum yine mukuslu kakaydı ben kendimce kestim süt ürününü ayran,yoğurt, süt ,tatlılar,çikolata bakalım faydası olacakmı.sonuç yarın çıkacak .
gl96 sedanur28 bazen gaita sonucunda çıkmayabiliyor ama siz yinede tüketmeyin zaten düzene girecektir