beyzaaismail Bebeğim 4,5 aylık ve saçlarım çok dökülüyor bebek annesini tanıdığı için dökülür normal diyorlar ama yastığım hep saç oluyor kalktığım zaman gün içinde evde hep eşarpla geziyorum her yere dökülüyor yoksa bunun bir çaresi yok mu acaba
birprensesanesi beyzaaismail benim bebeğimde 4 aylık bende sizinle aynı durumdayım gece emzirmeye her kalktığımda avuç avuç saçlarımı buluyorum yastıkta😔
mutlul beyzaaismail bende de yanı durum üç ay bitti bende aşırı saç dökülüyor korkuyorum yemeğin içinden çıkacak diye
35aysegul beyzaaismail deli gibi saçlarım dökülüyor avuç avuç geçen hafta dermatoloğa gittim. Mal karı bir kan tahlili bile yapmadı bana gitmiş 1000 liralık şampuan yazmış geçmezse gel tablet kullanalım diyor. Doğumdan sonra normal diyor sanki ben bilmiyordum bunu… Almadım şampuanı da çıktım geldim. Kendiniz doğal çözüm bulun kızlar ben biberiye suyu kullanmaya başlıcam şampuana da çam terebentn karıştırmayı düşünüyorum bakalım inşallah kel kalmam kedi kuyruğu gibi kaldı saçım
EliS_ beyzaaismail Benimde öyleydi kestim %90 dökülme durdu. Bahar ayındayız hem daha gür çıkar hem dökülme durur. Havanın ısınması ile beraber vücuttata bazı durum değişikliği oluyor. Doğumdan sonra bir çok kadında olağan şey bu. Kesin çözüm yok ama kesim çözüm✂️🫠
Eslem123_ 35aysegul aynısını tıpa tıp yaşadım benim gittiğim doktor da bayan. Açtım saçımı gösterdim durumumu anlattım ne tahlil n bişey rosvay mi kiz adını bilmiyorum bı şampuan yazmış 400 ml 950tl😔 yağ vitamini karışımı verdi inşallah düzelir ama sanmıyorum an sonunda kel kalacam
hpkr beyzaaismail 4ay olmadan başlamıştı dökülmeler. 7 aylık oldu hala devam ediyor ama azaldı gibi. Sinirimden kesmiştim o bile fayda etmemişti maalesef
Uykularharamolduu beyzaaismail doğumdan sonra bir müddet daha hamileyken kullandığınız vitaminleri kullanmanız gerekiyordu. fakat merak etmeyin şimdi dökülüyor ama tekrar çıkacak. can sıkıcı bir durum ama sonradan geri çıkıyor.