Gonzalezz Esmprsege asker eşi olunca ne gibi bir kalabalık oluyor 😁 ben de asker esiyim hem de hemşireyim ama kalabalık hiç olmuyor
Esmprsege Gonzalezz askerlerin hanımları toplanıp gün yapyrz yaz geliyor her hafta sonu toplu mangala gidiliyor alay komutanı eşi geldiginde karakolda ağırlıyoruz bu yılın tayincileriyle büyük yemek daveti olur yine bu gibi kalabalıklar canım siz nerde yaşıyorsunuz topluma girmiyorsun
agzimizintadikacmasin Esmprsege sakın saçına bir şey yapma yakarsın bir ay bekle yıkadıkça belki p turunculuk gider eğer gitmezse iyi bir kuaföre git o çözer bu işi
2boymommy Esmprsege ozaman ona git yine düzeltsin canim cünkü mor sampuan anlik cözüm yani bide yinede esitlemez rengi o kisim digerlerine göre yine farkli durur
Esmprsege Gonzalezz bende koydeydim başta sonra ilçeye tayin oldum canım koydeyken de yine karakola gider hanımlarla otururduk bahçede sen biraz ortama karış istersen:)
Gonzalezz Esmprsege hshshshshhd komik geldi😁😁😁normalde ben çok ortamciyim da ortam yok diyorum,olmayan bir ortama nasıl kariscam ki,kimse kimseyle görüşmüyor yani ,
Esmprsege 2boymommy yakarım diye korktu herhalde hala biraz turunculuk var saldım artık ya mor şampuanla zamanla gider inşallah
Stardust1 Esmprsege O zaman birazda olsa ton eşitlemesi yapar mor şampuan, turuncu olan tutamları ayırıp daha uzun süre bekletebilirsiniz, açık sarılarda uzun süre tutarsanız renk verir.