Alpereninannesi_ bence de kilosu az doğum kilosuna göre. Dr bu konuda ne diyor? Demir yada çinko eksikliği olabilir mi bakıldı mı? İştahsız bebek çok zor inşallah bir an önce iştahı artar🙏 mutlaka avokado zeytinyağı keçiboynuzu pekmezi ve karadut özü bunları yedirin özellikle günlük zeytinyağı tüketmeli. Sabahları yumurta sarısı avokado ceviz lor ve pryniraltı suyu kahvaltı verebilirsiniz deneyin damak tadına uygun seveceği şekilde hazırlayın tek tek yemeyi seven bebekse öyle verin karışım seviyorsa karıştırıp verin. Yani ancak deneyerek bulabilirsiniz. Ayrıca her gün çift çekilmiş yağsız kuzu kıyma yedirin. İlikli kemik suyundan hazırlayın. Sanırım 9.ayda balığa geçiliyordu tam hatırlamıyorum. Balık çorbası yapın, deniz balığı taze olması önemli. Ben katı bir çorba yapıyordum ve içine kereviz sapı soğan ve bol sarımsak zeytinyağı, bazen havuç. Günlük karbonhidrat az protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ederseniz kilo alır. İlk 3 sene bu şekilde beslenmesine dikkat edin karbonhidrattan şeker tuzdan uzak tutun, protein ağırlıklı ilerlesin hem beyin gelişimi hem fiziksel gelişim için. Demir eksikliği varsa haftada 1 kırmızı pancar çorbası kıyma ile👌🏻 oğlumun eksikliği yoktu ama mevsimi geldiğinde her hafta yapıyordum. İlk sene dışında demir takviyesi almadık 6 ayda 1 baktırdım tüm değerler çok iyiydi. Bir de ilk 1 sene dondurucudan yememeli her şey taze mevsiminde tüketilmeli