eliflikli Merhaba kızlar iki aylık bebişim var yalnız büyütüyorum, vakit geçirebileceği biraz da büyüdüğünde oyun oynayabileceği oyun halısı almak istiyorum ama piyanolu mu daha kullanışlı yoksa oyun matları mi kullananlar lütfen Yardımcı olsun 🥲
alin12_ eliflikli ilk kızımdan tiny love müzikli oyun halısı kaldı. 1 aylıkken sasırtıcı bir şekilde oyuncaklarıyla ilgileniyordu bebeğim.arkadasım da fisher price ın piyanolu oyun halısını verdi. Suan 2.5 aylık bebegim. Çok güzel vakit geciriyor. Ayaklarını oynattıkca sesleri takip etmeye calısıyor. Ayaklar hareketli olduğu için gaz sancısı da azaldı.
senayt @eliflikli Merhabalar🤗 Fisher price 3ü 1 arada sevimli kulube jimnastik merzkezi diye geçen oyun halısını almıştım.Çocuk büyüyünce çadır olarak kullanılıyor.İyi ki böyle almışız çünkü kızım şuan 4 aylık ve dönmeye başladı oyun halısı dar geliyor rahat hareket edemiyor ben cok kıllanıslı bulmadım.Oyun matı alıp oyuncaklar koymak daha mantıklı geldi.Ama oyun halımız çadır olabildiği için sorun yapmadım.İlla oyun halısı almak istiyorum derseniz bakabilirsiniz🌸
marsiyen eliflikli Şu anda bile oyun halısında piyanosunu çaldıkça daha çok vuruyor seviyor sıkılmıyor.
minigiim eliflikli bende fisher Price piyanolu olandan almıştım 10 aylık hala piyanoyla oynuyor 3 aylıkken kullanmaya başlamıştık☺️
Cinarinannesi23 eliflikli ben piyanolu kullandım çok memnundum şuan 17 aylık arada piyanosuyla oynuyor
muazinannesii eliflikli piyanolu oyun halısı alın bence. Oğlum 8 aylık sallanan oyuncaklarla pek oynamıyo ama piyanosuyla hala oynuyo vurdukca ses çıkması hosuna gidiyor 😃