tazeanne5 5.5 aylıkken ek gidaya başladık oğlun şuan 7 aylik ilaçlarla bile düzelmiyor kabızlığı ne yapacağımı şaşırdım artık yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor var mı bizim gibi boylr sorunlar yaşayan? Ek gıdaya geçmeden önce hiç kabiz olmamisti
Alpi2023 tazeanne5 benim bebeğim de ek gıdaya başladığından beri kabız oluyo 8.5 aylık şu an. 2 hafta önce makatında çatlak oldu doktor anestol ve fito verdi çatlağı için. Kabızlık için de duphalac verdi o iyi geldi. istediğin sürece kullanabilirsin bağırsak tembelliği yapmaz dedi ama yapar diye korkuyorum yine de 🙁
Alpi2023 cemile161_ bize 5 ml dedi ama sancı yapabilir diye 2.5 veriyorum bazende 2-3 bebek kaşığı kadar işe yarıyor bide kaleidon probiyotik kullanıyoruz 10 damla
nevermore Kesin denemişsinizdir de yine de yazayım zeytinyağı içirirsem çok iyi geliyor bizim kabızlığımıza.
yokolmaz tazeanne5 yemeklerine zeytin yağı katabilirsiniz ,doktorunuza sorarakdan ,bir iki çay kaşığı zeytin yağı icirebilirsinz .bn sahsen öğle ypiyrum ,şuan 20 aylık 1 tatlı kaşığı zeytin yağı veriyrum ,rahatlatiyo