Beyzanl52 Oğlum 1 hafta sonra 9 aylık olcak Allah izin verirse. Ama çok katı gıdaları sevmiyor. BLW yontemi ile denemek istiyorum ama bogazina takilir diye cok korkuyorum napmaliyim?
lceLady Beyzanl52 Her ikisinede 5 aylık blw baslamıstım Korkmayln kontrollu verirseniz bi sıkıntı olmaz Yutamaz zaten refleks olarak öğürüyor
derbederume Beyzanl52 aydan beri pure+blw seklinde ilerliyoruz bebeklerde ogurme refleksi dillerinin ortalarinda sert bir sey olmadigi surece bogulmazlar korkmayin ve de bogulma oldugunda dudaklar morarir oksurme dahi olmaz oksurup oguruyorsa bilin ki yedigini cikartacak biraz sakin olmak gerekiyor blwde ya
KLORAK Beyzanl52 denemedim ve 10 aylık olunca kendisi başladı. Denemeyi de hiç düşünmemiştim gerekirse okula başlayana kadar yedirirdim 😅 ama işte kendi kendine başladı şimdi önüne bende kendi yemesini yiyorum arada minnak minnak destekliyoruö
153s34 Beyzanl52 istiyorum fakat cesaret edemiyorum gecenlerde bi bogulma tehlikesi atlattik cnku 🥲 fakat gaza gelip yeniden deneyecegim brazdan inşaallah 😂