Dorugum Elisamother bizimde ole olmustu hic bisey gecirmedi tahinin ustunde biriken yagi surdum bide saf zeytinyagini cezvede kaynattim asidi gitti sogutup onu surdum gecti cok kotu olmadigi surecede desitin pisik kremi iyi geliyor
Elisamother Seval34 ne dokunuyor ki acaba ya bnde öyle düşünmeye başladım ama kestim şu an sadece Yoğurt mama veriyorum yine düzelme yok anlamadm
Gamzeli Elisamother sizin yediginiz de dokunuyor olabilir emziriyorsaniz sutten gecebilir zeytinyagini kizdirin sogusun onu deneyin veya sudokrem vardi onu da deneyebilirsiniz
Areliko Elisamother travazol sürün pamukla önce silin sonra kurutun pişikli bölgeyi.Sonra bu kremi sürün çok iyi geliyor pişige
Htcana Elisamother nokta nokta sivilce gibi duruyorsa pişik olmayabilir muhtemelen mantardır bir de kaşıntı da var. Trosyd krem kullanın günde 2 kere. Bizim dr umuzun önerisi buydu
Elisamother Htcana yok nokta nokta değil kanayan yerleri öyle gibi ufaklığıını belirtmek için öyle söyledim
Feyzaktuna Elisamother evet eczaneden almıştım ben çok memnun kaldım bi kere sürünce hemen geçiyor. Rabbim şifa versin inşallah