melikee_80 Arkadaşlar benim göğüslerim hiç sızlamıyor, süt akmıyor. Ve hep yumuşak. Bebeğim 4 aylık. Böyle olan var mı. Bir sorun mu var.
niloyaaa melikee_80 bebeğiniz emiyor mu. 4 aylık artık memeleriniz terbiye olmuş olabilr. Öyle derler. Bebğinizi emdikçe süt gelir.
Adoele melikee_80 benim de öyle kızım 4 aylık kilo alıyorsa doyuyordur benimki bu ay 390gram almış doktor az dedi geçen ayda 570gram almıştı mama ver dedi ama almıyor ek gıdaya başlayalım dedi bana erken geldi emzirmeye devam edeceğim ek gıda ya da mama düşünmüyorum doymasa ağlar uyuyamaz açlıktan
niloyaaa melikee_80 inanmayın onlara bebeğinizin çişli bez sayısını takip edin . Günde 4-5 bez alıyosanız bebeğiniz doyuyordur. Sütünüz bebeğiniz emdikçe gelir. İlla sızlamasına gerek yok
Ardenaden melikee_80 ilerleyen aylarda olmuyor o sizlama ya mesela smdi bnm bebegm 50 gunluk olacak surekli memede olunca sismiyorda sizlamiyorda yenodgndgnda sizliyordh bide binde bir sizliyor
Bebegim38 melikee_80 o yüzden vakit bulamıyordur dolmaya ☺️ Bizim de 4 aylık olmak üzere 2 saatten önce asla emmez öyle de olunca doluyor süt.
ruyabars-22 melikee_80 solgar tablet kullan canım bende çok işe yaradı hiç sütüm yoktu asla göğsüm sızlamadı ama onu kullanınca ilk defa sızlamıştı ve bebeğim yutkunarak içmişti
Ardenaden melikee_80 mesela dun 3 4 gundur hic akma yookdu dun oldu bgn yine yok cunku ebbegm.surekli.memede nasl aksn nasl sizlasn😀 meme dinlenmiyor ki.ama solgsr b12 kullanin sute faydasi var gercktn
ruyabars-22 melikee_80 ısırgan otu çemen otu tohumu keten tohumu falan da çok işe yaramıştı bende sık sık sağım yap
Adoele melikee_80 benim ki uyuyor genelde ama gece yatmadan önce yaklaşık bir saat emiyor gündü uykuları çok kısa 45dk falan çişli bezde günde 5-6 mutlaka alıyorum
ruyabars-22 4.5 aylık benimki anne sütü almıyor mama reddi yapıyor ama yediği günler 4-5 bez değişiyorum