canparem11 Kızlar ek gıda zamanı geldi bebek Zeytinyagi ve bebek irmiği gibi vs normal irmik ve zeytin yağından farkı nedir sizce bu seti almalı mıyım
aysebb canparem11 Bebek irmiği daha toz halinde sindirimi daha kolay oluyor diye biliyorum. Yağ ise asit oranından dolayı bebeklere uygunmuş. Bende alacağım
Asyaveannesi04 canparem11 Ben og natural markasına pek güvenmiyorum bende almıştım yok bebek tarhanası bebek irmiği içinden minik siyahlıklar çıkmıştı. Bebek ürünleri adı altında fahiş fiyatlara satıyorlar tamamen
Aslaninannesi26 canparem11 bende sabah sipariş verdim sadece irmik ve bebek bisküvisini söyledim o da denemek için sonra bisküviyi kendim yaparım diye düşündüm hatta
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 trendyol dan mı aldınız. Ben kızım 6 aylıkken og natural almıştım sorun yaşamadık hiç kendi sitesinden aldım ben organik gurmem yada bebeklik.com dan alıyorum. Bahsettiğiniz şey ev tarhanası ve normal irmikte de var yalnız.
Asyaveannesi04 livanurvealpinannesi61 trendyoldan aldım evet zaten vardı, sonra kendim yapılan yerlerden temin ettim tarhanayı annem yaptı daha sağlıklı içim rahat etti
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 anladım anneniz yapıyorsa en iyisi o benim çevremde yok malesef og natural %100 organik ve Atalık tohumlardan yapılıyor 5 6 yıldır ordan alıyorum bende. Memnunum.