aysimaligunler Kızlar bebeğime su içiremiyorum istemiyor kaynatıp ılıttığım içme suyunu veriyorum yanlış mı yapıyorum acaba siz nasıl veriyorsunuz
merveozsoy aysimaligunler bende kaynatıp veriyorum benim kızımda istemiyordu ilk başladığımızda doktora sordum ısrarcı olmayın ama her yemek sonrası teklif edin dedi şimdi kendi içiyor zamanla içer merak etmeyin
maygirl aysimaligunler icme suyunu vermeyin icme sulari artk temiz degil ilerleyen donemde enfeksiyona neden olablir.bebek cnku vok kucuk icmio ise israrci olmayin..alistrma bardagi normal bardak vs hepsnde deneyin..bn ceysu veya hipp kullaniyorum.
aysimaligunler kurabiyem28 daha 6 ay 18 günlük ek gıdaya başladık ya kabız olur diye korkuyorum su içmezse.
aysimaligunler Yanilir 6 ay 18 günlük inşallah alışır. Eşim de diyor ben diyordum bu çocuğa azar azar su ver bak şimdi istemiyor. Onu da tersledim ne alakası var 😀
kurabiyem28 aysimaligunler güzel beslenirse kabız olmaz. Zeytinyağı ve lif içeren besinler tüketebilir
Yanilir aysimaligunler daha çok küçük. Bir yaşına kadar su içtiği miktar önemli değil. Anne sütü ve mama yeterli onun için. Ama tanıması için denemek öğretmek lazım. Neyle veriyorsunuz? İkea alistirma bardağı ile veriyorum ben kolay alıştı ona