Dedektifgadget Sindirellss karadut özünü sulandırıp meyve suyu gibi verebilirsiniz doğal içerikli Zühre ana karadut özü
Bugleminannesi28 Sindirellss valla üzüm suyu ve portakal suyu veriyorum bayılıyor taze sıkılmış bunları veriyorum
sifirekran_bolkitap Sindirellss Doktorumun dediğine gçre meyve suyu çok mantılı değilmiş. Posasını alamadığı lifli kısmı ve bazı vitaminleri alamıyorlarmış ve sıvı ile minik olan mideleri doluyormuş bu da kilo alımını olumsuz etkilermiş.
Yarim_Kilo_Kiyma Hiç vermedim. Postası boşuna gidiyor. Sadece siyah çekirdekli üzümü kaynatıp blendar yapıp veriyordum hem kan yapsın diye
livanurvealpinannesi61 Hcmy_ doğal içerikli olmadığına nasıl karar verdiniz acaba içerik kısmına bakın içinde ne var yazıyor zaten. Yıllardır bildiğim marka. Bayadır karadut özünü kullanıyorum dediğiniz gibi değil yani. Birileri ortaya bir laf atıyor herkes de onun üzerine yorum yapıyor.
Hcmy_ livanurvealpinannesi61 içeriğini tam olarak paşlaşsalar zaten hiçbiri doğal değil bi ebe sağlık bakanlığından içeriklerini isteyip açıklamıştı . Siz kullanın beni ilgilendirmez. kafama göre karar vermedim duyduğumdan söyledim
Bett1 Sindirellss meyveleri yemesine de dikkat ederek. Taze sikilmid portakal mandila suyu veriyorum. Üzüm ve kayısı suyu veriyorum kahvaltıda genelde.(Taze olmuyor tabi bu kuru olduğu için). Havuç suyu iciriyorum arada taze sıkıp
livanurvealpinannesi61 Hcmy_ hiç biri doğal değil diyorsunuz gıda mühendisiniz sanırım genel olarak hiçbiri temiz değil demek firma karalamak oluyor. Yanlış duymuşsunuz her duyduğunuza inanmayın bence.
Alerjikrinit Sindirellss portakal mandalina elma ne varsa sıkarım. Meyveyi meyve olarak da tüketiyor benim amacım yediği yumurtanın emilimini artırmak ve bizde çay görünce istememesi. Yoksa bizde biliyoruz posası gidiyor. Akşam yemeklerinde veya öğle alıştırmasında da karadut özü sulandırıp veriyorum
Zlm Sindirellss meyvenin faydalı kısmı posasidir. Vericeksiniz tamamını verin meyve suyunda sadece şekerli kısmı kaliyo
livanurvealpinannesi61 Hcmy_ doğal değil diyen ebeler neden zararlı bez mama ve damlaları öneriyor bunu da sorgulayın bence.
Hcmy_ livanurvealpinannesi61 ben öyle şişirme ürünleri övenleri takip etmiyorum da kullanmıyorum da . Size iyi günler diliyorum
Aslicamm Sindirellss mevsiminde her meyveyi sıkıp verebilirsiniz ben ek olarak karadut özünü ya da yaban mersini özünü ya da karışık özleri de sulandırıp veriyorum üç gündür de tahin pekmezi sulandirip veriyorum. Tahin pekmez harici saydığım diğer şeyleri ayda yılda bir veririm ama meyve suyunu 2 yaşına gircek bi elin parmağını geçmemiştir vermem tercih etmiyorum
livanurvealpinannesi61 Hcmy_ takiple alakası yok sağlık ocağından verilen damlaları kullandınız mı onlar da zararlı içinde kimyasal var. Hastahane ve sağlık ocağında ki doktor ve ebelerin önerdiği markalar da doğal değil. Bebeğinize kullandığınız herşey %100 doğal mı mesela. Size de iyi günler.
CLEXAN06 Annemin arkadaşının dut bahçeleri var her dönem kilo kilo alır onu dondurucudan çıkarıyorum onları kaynatıp meyve suyu haline getiriyorum elma portakal mandalina mevsimine göre havuç katı meyve sıkacağında yapıp veriyorum hepsini seviyor