Zengo Kizlar bebegim 40 gunluk kimi hergun temizle diyo kimi zararli.Simdi ben bebegimin burnuna bakyom hic birsey yok sumuk falan ama bugun cok huysuzdu yaptik sumuk cikti upuzun hej tikali oldugunu nerden anlayacam
tikitak Zengo ağzı açık uyumasindan anlayabilirsiniz .bence temizleyin farkı goruceksiniz eğer doluysa burnu .temizlemek istemiyorsanız duş aldırın o zamanda güzel cikiyor .yani ben öyle yapmistim
gizem231217 Her gün serum fizyolojik yapmanin bi zarari olmadigini soyluyor osman gönülal ben her sabah ve akşam yapiyorum geceleri peteklerden dolayi tiksniyor zaten
Zengo gizem231217 canim peki yapmadan once burunda bsi goruyomusun ben bakiyom tertemiz.2.side biZ otri bebenin boyle kapsul seklinde sulari varya onu buruna uyguluyoz ama cok agliyo dogrumu yapiyoruz
gizem231217 Zengo burnunun ön kısmından bakinca görünmüyor tabiki ama o suyu şiringayla sıkın 2 ml lik şiringayi 1 ml bi burnuna 1 ml bi burnuna daha sonra burun aspiratörü varsa onunla çekij burnunu bakin nasil rahatlayacak.
Zengo @“tikitak”#p30284998dustan sonrada hapsurmuyo hapsursada bisey cikmiyo.banyoda cikmasi icin ne yapmali.bide siz tam olarak nasil.temzlyosunuz