gulistandemiir ### Kızlar sütüm tamamen kesildi bebeğim 5. Ayına girdi hala çok küçük. Anne sütüne en yakın mama hangisi acaba? Yardımcı olur musunuz lütfen bana
mrvyhya gulistandemiir hipp diyorlar bnde hipp kullanıyorum ama fiyatı biraz yüksek geliyor bn 1 haftadır fln mamayı cogalttim hemen bitiyor yani fiyat olarak da aklınızda kalsın aptamili fln kullananlarda var yada Bebelac bazı bebekler çok seviyorlar mis birde bebeğin sevmesi önemli
bikupakahvee gulistandemiir aptamil kullanıyoruz bebeğim başka marka sevmedi denedim ama içmedi aptamil bize güzel de kilo aldırdı yaradı yani bebeğimde severek içiyor
Berydeniz gulistandemiir golden goet mu ne öyle bir marka var bakin internetten anne sütüne en yakin mama diye
Mnbj123 gulistandemiir biz üç kız kardeşte sma kullanıyoruz güzel kilo aldırıyor şimdiye kadar bi sorun yaşamadık
funda0923 Bende ilk günden beridir sma kullanıyorum .Çok memnunum ve gaz filanda olmadı şükür.tavsiye ederim.
dkf gulistandemiir golden goet en yakın anne sütü diye geciyo kesi sütü var diye ben sma comfort kullanıyorum memnunum bebeğim ictigi icin oyuzden gecmekte kararsız kaldım icmez diye mama kullancaksınız palm yagı olmayan bi mama kullanın araştırmanızı buna göre yapın