Elsnazan Kizimcimmm1 emziriyorsanız siz içiyorsunuz sizden bebeğe geçip uyku yapabilir ben öyle biliyorum
dkf Kizimcimmm1 vermiyorum ama kendim iciyorum uyku yapsın diye degil sakinlesin diye iciyorum hemde süt artırıyo cok hiperaktif bir bebek enerjisi cok yüsek
Kizimcimmm1 nurrr126 16 aylık memeden kesicem hiç uyku yok bikaç damla verilir diye duydum da uyku yapsın diye bende ilk kez duydum
Kizimcimmm1 Elsnazan emziriyorumda bebeğim 16 aylık kesmeyi düşünüyorum memeyi uyku yok hiç memeyi keserken vermeyi düşündüm uyku yapsın diyede bilemedim
Kizimcimmm1 dkf aynı benim kızımda öyle uyumaz uyku sevmem ama enerjisi tavan 16 aylık memeyi kesmeyi düşünüyorumda acaba etki eder mi uykusuna bilemedim
hfueidjdjhebdb Ben verdim kendimde içtim mis gibi uyumuştuk 40 dan sonra içmiştik ve o güne kadar hiç uyumamistim çok iyiiii
dkf Kizimcimmm1 aaa 16 aylıksa vere bilirsiniz abimin eşi veriyo 12 aylıkken hasta olmuştu doktor bitki cayları icir demişti ıhlamur papatya cayı nane limon vs benim ki 5 aylık oldugu icin veremiyorum ben