Lalin14- 10 aylık olduk gece olmasını hiç istemiyorum sürekli uyanmasından artık çok yoruldum 10 dk da bir uyanıyo sallıyorum ninni söylüyorum uyumuyo emiyor sonra uyuyor 10 20 dk sonra tekrar uyanıyo bütün gece böyleyiz uykusuzluktan tansiyonlarım düşüyor ne emzik ne biberon hiç bişey kullanmıyo. Sadece emmek için mi uyanıyo diş ağrısı mı var sorun ne anlamıyorum bu durumu yaşayan başka birileri daha varmı :(
Kams Lalin14- muhakkak destek alın instagramdan bebek_hemsiresi Betül bağçeciyi Öneririem illaki bi desteği olur
ArdeninAnnesi3322 Lalin14- 8-10 Ay uyku gerilemesi var muhtemelen, valla biz de zirvede yaşadık o atakları, şimdi iki yaşında , ben memeyi emzigi kestiğimiz gün uyudum yani oymuş bütün derdi, Allah sabır versin çok zor
Kizimcimmm1 Lalin14- bizimkisi 16 aylık sürekli uykudan post açıyorum bebde burda 😄 bi çare arıyorum diş midir kabızlık mıdır meme midir derdi anlamadım gitti
Lalin14- ArdeninAnnesi3322 emzik biberon hiç kullanmıyo tek dersi meme nasıl kesicem bu emzirme olayını bilmiyorum korkuyorum 3 yaşına kadar emecek diye 😅teşekkür ediyorum
ArdeninAnnesi3322 Lalin14- ben de öyle sanıyordum ama umdugumdan çok daha kolay oldu umarım sizin de öyle olur ❤️
Lavinya_ Lalin14- Benim kıznşuan 16 aylık 10. Ayda bizde öyleydik bence 10. Ayda bi sorun var 😁 beni çıldırtıyodu en son öğlen tek uykuya geçtik o şekil düzeldi