Kahvelisekerr Kızlar bu tunik nasıl yıkanır nelerle atılır makinaya sizce https://hizliresim.com/69n31f7
mizginelif Kahvelisekerr Narin yıkamada açık renlilerle yıkayın. İçiniz rahat etmezse 30 dk lık kısa programda da yıkayabilirsiniz.
Marianne Kahvelisekerr en sevmediğim desen. Desen olarak seviyorum, tek başına yıkasan bile beyaz kısmı griye dönüşüyor zamanla, Zara’dan almıştım, çok berbat oldu. Tavsiye etmem.
Gzide32 Kahvelisekerr açık renklerle ters çevirerek 30 derecede yıkayın hassas tıkamada ve domolun bi mendili var renkleri birbirine karıştırmayan ondan deneyebilirsiniz
Cicektebenimcicekligunlerde Kahvelisekerr oğlumun kolej ceketi elde yıkama rağmen beyaz kollari grileşti🤷🏻 makinede 30akisa programa atın en iyisi
Kahvelisekerr Marianne desen olarak bende çok beğeniyorum ilk defa böyle bir kıyafet kullanıcam tereddütlüyüm o yüzden eğer kullanışı yoksa hiç almayayım ☺️
Marianne Kahvelisekerr o siyah çizgideki boyalar çıkıyor, beyaz yerleri gri renge boyuyor zamanla. 30 derecede yıkamama rağmen öyle oldu.
armut Kahvelisekerr tek başına böyle birdeyim vardı pahalı da bi markaydı siyahlarla attım beyaz yerleri morardı ya beyazlarla atsaydım siyah yerleri beyazı boyardı en iyi tek atacaksın kısa da hemen 15dakika kısa ayar perwolle ve 30dereceye hassas ayara sıkmayı da 600olursa hafif ıslak çıkar hiç birşey olmaz en kötü 800devirlede birsey olmaz