neon12 Hipp mama kullanıyorum cok cabuk acıkıyor ve cabuk bitiyor mama halince🤦🏻♀️ Tok tutam mama var mı bildiginiz ayrıca gaz sorunumuz da var 🥺
Tugba0133 neon12 aptamil ve bebelac diye biliyorum. Bende hipp ve evolvia kullandım saatte acıkıyordu bebeğim
Defnedilan34 neon12 aptamil tok tutuyor bebelac gold nutriconfor aldım kabız diye çocuk saat başı açıktı aptamile geri döndük saat başı acikan çocuğa mama yetişmez 😂😂
Sabina03 neon12 evet ya hiip çok sık acıktırıyor 3 günde bi mama alıyoruz :( yeni mamamı denesem acaba
Turkanzeyneb Canım arkadaki ölçek ve ml dikkat ediyorsun değilmi hipp gerçekten çok çobuk acıktırıyor en tok tutanı bebelac bizde kabızlık yapmıştı çok kıvamlı oluyor ama en iyi mama evolvia tok da tutuyor gaz ve kabızlık yapmıuor
neon12 Turkanzeyneb evet cnm bbegm 1 aylık 90 ml 3 ölcek içiyor her içmede .ama hipp su gibi demek acıktırıyır sık sık🥺aptamıl denemistm ama kabız yapmıstı sımdı ona gecmeye korkuyorum🤦🏻♀️
Sabina03 neon12 bugün eşim işten gelirken soruyo ne alayım diye bende ekmek bide mama dedim eşim diyoki ne çabuk bitio daha yeni almadımmı😂😂😂 adam bile strese girdi