terafonik Günlük olarak ev içinde ne giyiniyorsunuz ? Bebeğim olduğundan beri pejmürdeyim biraz kendime çeki düzen vermek istiyorum ne çok spor ne şıkır şıkır güzel ev kıyafeti önerilerinize açığım
merveatlaseymen terafonik eşofman tşört tayt hatta uykusuz gecirdigim günleri pijamayla gecirdigim oluyor benim
Cicektebenimcicekligunlerde terafonik tayt üstüne badi, eşofman takımı eşim gelmeye yakın saç baş topluyorum 🤣temizlik yada yemek yaparken pijamalar ayıcıkli üstüne alakasız camasir sulu yada rengi gitmiş tişört sakarim ben yemek lekesi yada deterjan izi çok yaparım 🤷🏻😃
dayes terafonik ruh hâlime ve keyfime göre değişiyor, bazen eşofman&sweat/kazak bazen elbise bazen etek 🫠
Snp57asel terafonik valla usagum doğdu doğalı o özenme bitti alaca bulacali kiyafetler giyiyorum hiç ozenmiyorum aynanın karşısına geçiyorum bazen bu ben değildim ki diyorum 😀😃
Deletedmom_110 terafonik tayt tişört fix böyleyim yazında elbise https://mutluresim.com/images/2024/03/17/zQpTCx.jpg😀
yigidoo02 terafonik bazen tayt crop-tisort-kazak bazen şort tişört bazen etek crop tabi eteğin altına file çorap çok güzel duruyor bazen de elbise genellikle güzel giyinmeye gayret ederim ama eşim için değil özellikle kendim seviyorum 💃💁🏻♀️
hellokitty8 terafonik valla çocuk olduktan sonra bazen pijamanın üstüne pantolon tişörtün üstüne kazak giydiğimi biliyorum o kadar çok yoruluyorum ki kendimi unutuyorum elime ne geçerse giyiyorum işte bacım 😂
Milkmama terafonik dışarı çıkmadığım zamanlar pijama işe kalkıp pijama ile günü sonlandırıyorum 🫢 bebeğim 12,5 aylık
helloobitchs terafonik ben pijama kadınıyım sen tayt etek giyersin ben pijama pijamaaaaaa rahatlık benim için herşeyden önemli agaa kocamı falan düşünemem zaten seksi kacıyım pijamayla bile
Sapsikanne terafonik gece pijamayla yatarım sabah tayt tişört giyerim gece özel bir şeyler olacaksa da güzel bir gecelik