1gunes Kizlar ben dogum kontrol hapi ile korunuyorum her gün ilaci muhakkak aliyorum ama saati saatine kullanamiyorum cinsellik onceside dogum kontrol hapimı almistim ama malesef ki geri cekilme olamadı ertesi gün hapi almali miyim sizce ?
Themom_ 1gunes Ben doğum kontrol kullanırken ekstra korunma yapmıyorum çünkü 10 aydır düzenli kullanıyorum.
HicisleriBakani 1gunes boyle stres yapmaktansa eger ki emzirmiyorsam ben kesin ertesi gun hapi icer kafami rahatlatirdim. Eger emziriyorsan da hapi icmeden bir iki sagim yap ictikten sonra belli sure emziremiyorsun o arada sagdiklarini verirsin sorun yasamazsin ☺️
Deletedmom_103 1gunes yasmin korumasi iyi bir hap canim saati saatine kullaniyorsan bir sey olacagini sanmiyorum bnde kullaniyorum sirf bu korkudan prezarvatifte kullaniyoruz
1gunes Deletedmom_103 günü gününe aliyorum ama saati saatine alamıyorum ornegon 9 da alacaksam 10 11 de alıyorum ama muhakkak alıyorum son ilack aldim 7 gun ara artik ama korkuyorum ya
mimnice 1gunes ben de qlairista kullanıyordum dediğin gibi saat 1-2 saat oynardı kullanırken gebe kalmadım canım bence 1-2 saatten bir şey olmuyor gününü geçirmiceksin önemli olsn bu
Themom_ 1gunes bi kere unutmuştum evde de bitmiş şüpheli ilişki olmustu hemen ertesi gün içtim mecburen. Onun dısında hic aksatmadım geceleri iciyorum ben 11:30-12 arası net saati yok
1gunes mimnice evet gününü geçirmiyorum sadece saati geciyor ama genele baktigimizda hep 11 12 de kullanıyorum bende alarm 9 da çalıyor ama o saatte alamiyorum hemen
1gunes Themom_ inşallah gebe kalmam son ilaci aldim iliski öncesi bi de 7 gün ara verip regl olmayi beklicem
mimnice 1gunes zaten bi müddet devam edince ilaç saatın 11-12 olmuş oluyor canım dert etme bence aynı senaryo bende vardı hiç hamile kalmadım ilacı bırakmama rağmen 2 ay koruyuculuğu devam bile etti sonra hamile kaldım
1gunes mimnice teşekkür ederim kuzu bende neredeyse 9 aydir korunuyorum ilac ile ama ilk kez bunu yasadim son ilaci da aldim regl olmayo beklicem yasmin 21+7 kullaniyorum 21 gun ilaci kullanip 7 gün ara verip o 7 günlük arada regl olmam gerekiyo
1gunes HicisleriBakani yok emzirmiyorum kuzum haklisin aslında ama duzenli ilac alıyorum ilaci da kullandim simdi uzerine ertesi gun hapi agir olmaz mi?
HicisleriBakani 1gunes ayni etken maddeyi icermedikleri icin sorun olmaz. Yani istenmeyen gebeliktense bir ilac alirdim ben ☺️