Seymaegeokan Merhaba.Oğlumu 3 gün önce sabah başlayan göz akıntısıyla akşam birden şişmeyle acile götürdüm.Adenovirüs olduğunu söylediler.yaşayan varmı ?iz kalma riski vs bahsettiler çok tedirgin oldum
DuruAselEmr Seymaegeokan okul öncesi öğretmeniyim 2 hafta önce nerdeyse tüm sınıflarda salgın şeklinde oldu Adenovirüs ama 1 haftada iyileşiyor merak etmeyin iz filan kalmıyor.
ffulya Seymaegeokan merhaba yeni gördüm konuyu biraz bilgi verir misiniz nasıl oldu hastalık basıl seyretti geçti mi 2 gündür çekiyoruz biz de
ozlemyavuz Yenidoğan döneminde bizde geçirdik ama herhangi bir iz vs kalmadı. Sadece biraz zorlu bir süreç, el hijyeninize ekstra dikkat etmeniz ve tedaviyi aksatmamanız gerekiyor. Endişelenmeyin geçmiş olsun 💐
ffulya barlasbuse gözünün geçmesi 10 günü buldu hastalığı da genel olarak bir hafta civarı sürdü. Gözü akıyorsa mutlaka göz doktoruna götürün damla verir. Geç kalırsanız tehlikleli dedi
barlasbuse ffulya biizmde dün akşam oldu gece gözü bugün cocuk doktlruna goturduk. Bidr bizdr dün gece kusma ve bıraz cıvık kaka oldu bugun bişey yok. Sizde hangş belirtilrr vardı merak ediyorum