Poyrazbayb alpinanneesi benimde kargo param iade olmadı ama bence 200 tl kod yolladıkları için kargo paraları iade olmayacak
Sudee00 alpinanneesi İade olmadı olmaz sanırım kupon verdikleri için bende 120 li bez 2 paket mama 4 paket ıslak mendil aldım kuponla 400₺ ödedim baya uyguna geldi😂
Poyrazbayb alpinanneesi ben bir kodla ilk adım yürüteci aldım kargo içinde kod harici 177 tl ödedim Birde önden açılır oturak aldım başka kodla kargo içinde 204 tl ödedim onada. İkinci kodu arkadaşımdan aldım.
sokaklahmacunuu alpinanneesi bebek bezi ve emxirme atleti aldım ihtiyacmz vardi iyi oldu biz kullandik kuponu
Poyrazbayb alpinanneesi çok teşekkür ederim kıyafete kullanacagıma ihtiyacı olacak şeyleri alayım dedim bir sürü kıyafet var zaten stok besimiz ıslak mendilimiz falanda vardı
alpinanneesi Sudee00 Poyrazbayb sokaklahmacunuu Bende şimdi kullandım baby toys markası 3 de ilk bisikletim , ilk arabam, aktivite masası hem %25 indirim hem kargo bedava hem kupan 699 tl aldım 😁 1 yaşında oğlum bisiklet için erken ama kenarda dursun çok sevinecek uyguna aldım bence