sezer2022 Allah aşkına kız çocuklarına bebek dışında bi hediye olmuyor mu 🙈🙈 5 yaşında yeğenime bakıyorum ya bebek ya bebek mutfakta ya bebek doktor vb…. Yani istiyorum ki görünce gözlerinden kalpler çıksın mutlu olsun 🥰 önerilerinizi bekliyorum
alpinanneesi sezer2022 ben yeğenime uzaktan kumandalı araba almıştım çok sevinmişti dediğiniz gibi hep bebek çünkü yoktu araba sadece erkeklere özgü değil bunu alabilirsiniz
sezer2022 bmmomss erkek yeğenime kumandalı araba aldım (hiç kumandalı arabası olmadığı için) 400 liraydı, yani hak geçmesin kıza da 500ü aşmam 🥰
sezer2022 alpinanneesi aslında yukarda yazdım diğer yeğenime kumandalı araba aldım da çok güzel 🥰 gerçekten oynar mı kızlarda
alpinanneesi sezer2022 ben böyle sarı kocaman bir araba almıştım diğer yeğenim de erkek kardeşi o bile kıskanmıştı ele geçirmek istedi ama vermedik 😅bide bir dünya arabası var suan 10 yaşında hala saklıyor odasında çok sevmişti
Laden sezer2022 5 yaşında diyorsunuz yutmaz heralde ya. Benim kızımda 5 yaşında. Ben set alıp ayrıca daha sağlam bileklik kolye yapabilmesi için demirden zincir setide almıştım. İnanılmaz eğlenceli ben bile kendimi kaptırıyorum😂
Sadebayan sezer2022 kocaman bir kutu alın içine çikolata tokalar Barbie bebek çocuk parfümü tarak seti makyaj seti takı koyabilirsiniz çok mutlu olur bence
sezer2022 Sadebayan öyle bişey ablasına yapmıştım 🫠 kalem taç çorap ve dudak nemlendiricisi falan koymuştum
SeverusSnape sezer2022 bebek alın, hiç riske girmeyin. Gözlerinden kalpler çıkıyor.😁 Şunu aldım yakın zamanda. Köpek doğuruyor, bebeklerin üstünde simgeleri var sıcak suda kayboluyor, soğuk suda tekrar beliriyor.
sezer2022 SeverusSnape bebek düşünmüyorum canım ama güzel bi fikir gelmezse, bu gelenekselin dışında bi setmiş 🥰
SeverusSnape Laden meslek sahibi olmasını bekliyorum balım, o gün geldiğinde maaşının bir kısmına el koyacağım👹
SeverusSnape sezer2022 limitinizin üstünde kalabilir belki ama lego bakabilirsiniz o zaman. Lego classicler çok keyifli oluyor.☺️
OptimusPrime sezer2022 kızım 4*5 yaşında. Daha minimal küçük bebekli hayvanlı yukarda arkadaşın attığı gibi set oyuncaklara bayılıyor. Kocaman kocaman oyuncaklar yerine minicik kediler.kucum insanlar falan 🙈 öneririm. Bir de güzel süslü tokalar, yüzükler ☺️
Laden SeverusSnape el koyduğun paralarlada yine minişe bir şeyler alırsın artık😂😂 Bizim bebeğin montu bir yerde ayakkabısı öteki yerde bir ay bari düzgün oynasaydı