kagom27 Merhaba, Emzirirken bazen böyle acı süt geliyormuş gibi kendini çekiyor sonra tekrar alıyor tekrar ağlayarak çekiyor. Neden olabilir? Süt alerjisi nasıl bir şey nasıl anlayabilirim yardımcı olun nolur sütten kesilsin istemiyorum…
Muhammedaliannesi kagom27 kakasında mukus vücudunda kızarıklık popoda pişik emerken karnında guruldama boğazda hırıltı sanki burnu tıkalı gibi bu tür belirtileriniz varsa alerjik olabilir çünkü bende yaşamıştım ama inşallah alerji değildir bunlar yoksa gazdan dolayıdır duş ve masaj rahatlatacaktır bebişinizi
melaikk kagom27 sütünüz az olabilir belki kontrol ettiniz mi bi dönem bendede oldu sütümn azalmiş gaz sancısı sanıyorduk
Elfmom1234 Bizimki gazı olunca öyle yapıyor, süt alerjisi olsa kakada kan görülebiliyor veya cildinde döküntüler oluyor bebek sürekli huzursuz ve ağlak oluyor, kusması cok oluyor. Yediklerinize de dikkat edin acı ve baharatlı seyler sütün tadını değiştiriyor
kagom27 Elfmom1234 kakada hiç kan görmedim içim rahatladı siz böyle söyleyince resmen stres oldum kendi kendimi yiyorum. Gazdan dolayı olabilir dimi evet
Elfmom1234 kagom27 evet gazdan da aglayıp duruyorlar bebeklerın cogunlukla aglamaz nedenidir gaz, sizin bahsettiğiniz durum gaz dısında baska seylerde olabilir, mesela sütün tazikli gelmesi veya az gelmesi de bebegi Memede huzursuz eder.