ferideakdkdkf Kizlar bebeğim 3.5 aylık hiç oturtmadim ,kafasını tutuyor kolarindan tutunca başını kaldiriyor,arara polosunu zıplatıyor ama oturtmalı miyim doktor 5 aylıkken dedi ama nasıl anlayabilirim ?
yirmiikikasim23 ferideakdkdkf bende bekleyeyim buralarda bizimki de popoyu kaldiriyo iki buklum oluyo dikelmeye calisiyo
Ballilokmam11 ferideakdkdkf ben 5 ayın ortalarında başladım gunluk 10ar dakika evet kziim da sürekli kafasını kaldırıp oturmak istiyordu ama erkenden yapmaya gerek yok zarar görür diye korktum
benoyleuygungordum___ ferideakdkdkf yattığı yerden vücudunu yukarı doğru oturur pozisyona getirdiğinde oturtmaya başlamıştım ben 4 aylık felan di kucağımda hafif oturur pozisyonda tutuyordum üç bes dkk
nuroner ferideakdkdkf benim oğlumda 3.5 aylık kucakta oturtabilirsin demişti doktorumuz bize 3.ayın başında zaten mama yer pozisyonuna hafif yatık getirdiğimde bile kafasını kaldırıp oturur pozisyona geliyor oğlum ben o yüzden destekli kucağımda oturtuyorum
Marianne ferideakdkdkf 5 aydan sonra deneyebilirsiniz. Ama tam oturma evresine 7-8 ayda geliyor, acele etmeyin, omurgasına yüklenmeyin.
ucmelekannsi ferideakdkdkf bende kızımı 3 buçuk aylikken beş dk kucağımda oturtmaya başladım 4 buçuk aylikken 10 dk kadar destekli oturttum 5 buçuk aylikken desteksiz oturttum yorulunca kendini arkaya atıyordu zaten biliyordum yorulduğunu şimdi 8 aylık desteksiz oturuyor 😌
Minik2110 Biz 3.aydan beri kucağımızda destekli oturtuyorz zaten sürekli kucakta gezmek isteyen bebek olduğu için kucağımızda destekli oturtup gezdiriyorz doktorumuzda gelişimine göre 4ay 15 günlük olduğunda oturtabilirsiniz dedi her bebek farklıdır biz ara ara 3 4 dk koltuğa oturtuyoruz bayılıyor.
ferideakdkdkf Minik2110 peki oturtugunuzda başı aşağıda mi ben az önce denedim aşağıya bakıyor gibiydi ama parlak bı oyuncağı var onu yukarıdan gösterince kaldırıp bakiyor
ucmelekannsi ferideakdkdkf evet her gün yani o ne zaman oturmak isterse biraz biraz oturttum ama öyle çok değil beş dk beş dk
Minik2110 ferideakdkdkf ilk başlarda hiç başını kaldırmıyor resmen boğazından bogulck böyle durmaktan diyorduk ama time tummyda hiç başını kaldırmıyor su şimdi kaldırıyor ve oturttugumuzda koltuğa az daha başını kaldırıyor ama yoruluyor bizde 3 dk anca öyle tutuyoruz zaten
ucmelekannsi ferideakdkdkf aşağı derken dik tutabilmesi manasında mı 😂 öyleyse evet dik tutabiliyordu